Karaman İl Koordinatörlüğü

Vali Meral ve Beraberindeki Heyetle Birlikte Kaşoba ve Demiryurt Köylerine Ziyaret Gerçekleştirildi


      Vali Fahri Meral basta olmak üzere, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner ve İl Koordinatörümüz Özgür Öztürk’ün bulunduğu heyet Kaşoba ve Demiryurt köylerini ziyaret etti.
      26 Temmuz 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen köy ziyaretlerine Kaşoba köyü ile başlayan heyet, burada köy muhtarı Yüksel Öcal tarafından karşılandı. Küçükbaş hayvanlar için yapılan süt sağım platformunu gezerek bir süre incelemelerde bulunan heyet, devam eden süt sağım işlemini bir süre yerinde takip etti ve işletme sahibi Yüksel Öcal’dan bilgiler aldı.
      İncelemelerinin ardından kooperatif binasında üyelerle bir araya gelinerek, köy muhtarı Öcal’dan köyün genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldıktan sonra Demiryurt köyüne hareket etti.
      Demiryurt köyü muhtarı Emin Yılmaz tarafından karşılanan Vali Meral ve beraberindekiler, bölgedeki Merkezi Süt Sağım Üniteli Damızlık Sığır Yetiştiriciliğinin yapıldığı alanda bir süre incelemelerde bulundu.
      Heyet bölgedeki incelemelerinin ardından Tarımsal Kalkınma Kooperatif binasında kooperatif üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.













    Cimer