Karaman İl Koordinatörlüğü

Valilik Ekonomi Değerlendirme Toplantısında İl Koordinatörlüğümüz Hakkında Bilgilendirme Yapıldı


      İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü koordinesi ve sekretaryasında düzenlenen 2018 yılı ilk Ekonomi Değerlendirme Toplantısına, Vali Fahri Meral’in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve İl Koordinatörümüz Özgür Öztürk katıldı. 
     Vali Meral açılış konuşmasında, yılda iki kez yapılan ekonomi toplantısının birincisini gerçekleştirdiklerini ve bir önceki toplantıda ilimizde yürütülen AR-GE merkezlerinin oluşturulması yönünde fikir birliğinin sağlandığını ve çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, ilimizde devam eden kamu, özel sektör yatırımlarını ve istihdam konularını değerlendirmek ve ekonomide yaşanan sıkıntılara ışık tutması amacıyla yapılan toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
     17 Temmuz 2018 Salı günü saat 10.00’ da Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İl Koordinatörümüz Özgür Öztürk tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantıya katılan diğer kamu kurum ve kuruluşları da ilimizde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi sundular.
      Karaman’ın ekonomik ve sosyal potansiyelini harekete geçirmek amacıyla düzenlenen toplantı,  devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve istihdam konularının ele alınması, görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.






 
    Cimer