Karaman İl Koordinatörlüğü

TKDK Başkanı Kalender, Karaman ve Konya'da Yapılan Çalışmalar Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Hakan Kalender, Karaman ve Konya’ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Kalender, TKDK Karaman İl Koordinatörü Özgür Öztürk ve İl Koordinatörlüğü personeli ile bir araya gelerek, tamamlanan IPARD-II 3. Çağrı Dönemi ve önümüzdeki çağrı dönemlerinde Karaman’dan daha fazla yatırımcının hibe başvurusunda bulunması için ilde yürütülen tanıtım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Karaman’da Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık’ı da ziyaret eden Kalender, Karaman’ın kırsal kalkınma potansiyeli hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra TKDK Konya İl Koordinatörü Hakan Doğan ve personelden IPARD-II 3. Çağrı Döneminde TKDK İl Koordinatörlükleri arasında en fazla hibe talebi olan Konya’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Konya’nın son çağrı döneminde ortaya koyduğu bu başarının devamı için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kalender, ülkemizin kırsal kalkınma hamlesi TKDK’nın kırsal kalkınmada her geçen gün sorumluluklarının arttığını ve daha yüksek hedefler koymaya başlandığını vurgulayarak Konya’dan ayrıldı.












    Cimer