Karaman İl Koordinatörlüğü

MEVKA Proje Ve Bilgilendirme Toplantısı İl Koordinatörlüğümüzde Gerçekleşti


     Bölgesel gelişmenin hızlandırılması, bölgenin rekabet edilebilirliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki iş gücünün iyileştirilmesi amacı taşıyan güdümlü proje desteği ön hazırlık toplantısı Vali Süleyman Tapsız başkanlığında TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
       Bilgilendirme toplantısına, Vali Tapsız’ın yanı sıra MEVKA Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman, Vali Yardımcısı Kaya Çelik, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İl Koordinatörümüz, daire müdürleri ve oda başkanları katıldı.
       Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda katılımcılara güdümlü projenin içeriği, amacı ve hedeflerini anlatan bir sunum yaptı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ayrancı Belediye Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü temsilcileri de projelerini anlatan bir sunum yaptılar.
     Görüş ve önerilerin alınmasından sonra bilgilendirmeye yönelik gerçekleştirilen ön hazırlık toplantısı, bölgemiz genelinde yapılması planlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen güdümlü projeleri üzerinde yapılan müzakerelerle sona erdi.Sunumların ardından Vali Tapsız, MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman’a, sunum yapan kurum temsilcilerine bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür etti.








    Cimer